@esther_roland Ah leuk. Klinkt heerlijk. Ga ik uittesten. Had al wel een wasabi knoflooksaus.. die is ook echt heel lekker.
Frambozen Bavarois
Heerlijk fris zomer toetje met verse frambozen.







Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 500 gram frambozen
- 125 gram suiker
- 3 eetlepel (s) citroensap
- 3 stuk(s) blaadjes gelantine
- 5 dL slagroom
Voedingswaarde
(glutenvrij)Frambozen Bavarois Werkwijze
- Week de gelatine in koud water.
- Pureer de frambozen met suiker en citroensap.
- Knijp de gelatine goed uit en daarna laten weken in weinig heet water.
Giet de frambozen mengsel in een kom en voeg de gelatine toe. - Klop de slagroom op en schep het luchtig door de frambozen mousse.
- Giet de frambozenmousse in een olie ingevette vorm en laat deze opstijven in de koelkast.
(minimaal 30 minuten) - Bij serveren versieren met verse frambozen.