Jalapeño mayonaise

Een heerlijke mayonaise met pit!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) ei
  • 1 eetlepel (s) citroensap (of kruidenazijn)
  • 1 beetje zout
  • 1 theelepel (s) mosterd
  • 1 eetlepel (s) verse bieslook (klein gesneden)
  • 1 theelepel (s) suiker
  • 2 stuk(s) Jalapeño peper (fijn gesneden)
  • 1 dL olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Jalapeño mayonaise Werkwijze

  1. Alle ingrediënten eerst een uur op kamertemperatuur brengen.
    Anders gaat uw mayonaise schiften.
  2. Vervolgens doet u het ei, citroensap of azijn, zout , bieslook, mosterd, suiker en Jalapeño peper in de blender.
  3. Voeg net zoveel olie in de blender gieten  tot de messen net onder staan.
    Doe de deksel erop en meng dit vervolgens met de momentschakelaar.
    Vervolgens uw blender op stand 1 zetten en de rest van de olie al gietend toevoegen tot de mayonaise verzadigd is.(dit merkt u doordat de overtollige olie op de mayonaise blijft drijven)
    Wenst u meer mayonaise of  mayonaise die lichter verteerbaar is, dan kunt u kwark of yoghurt toevoegen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer