Mango Limoen Tequila Roomijs

Aiaiai caramba, wat lekker.
Vers fruit roomijs met Tequila.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 1u 30m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) mango
  • 2 stuk(s) limoen
  • 1 beker slagroom (125ml ongeklopt)
  • 4 eetlepel (s) suiker
  • 2 stuk(s) borrelglaasjes Tequila

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Mango Limoen Tequila Roomijs Werkwijze

  1. Schil de mango's, verwijder de pit en snijd in stukken.
    Doe de mango's in uw blender.
    Snijd de limoenen door midden en knijp het sap eruit boven uw blender.
    Voeg dan de suiker, slagroom en Tequila toe.
    Mix tot het helemaal fijn is in ongeveer 25 seconden.
  2. Het mango mengsel in een ijsmachine doen en draai tot ijs.
  3. Als u geen ijsmachine heeft kunt u ook het mengsel in een plastic bakje in de vriezer zetten.
    Roer elke 30 minuten het mengsel stevig door.
    (dit voorkomt dat uw ijs gaat kristalliseren)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer