Walnoten Basilicum Pesto

Deze walnoten pesto is heerlijk als pastasaus, op salades en stokbrood.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 4m  -  Bereidingstijd: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 3 personen ()

Recept

  • 100 gram walnoten
  • 2 tenen knoflook
  • 2 bosje basilicum blaadjes
  • 100 gram Parmazaanse kaas (gerraspt)
  • 2 dL olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Walnoten Basilicum Pesto Werkwijze

  1. De walnoten even bakken in de oven (250 gr ongeveer 5 minuten) of in pan.
  2. Basilicum wassen en grof in stukken snijden.
  3. De walnoten in de blender doen. Even een aantal keer met de momentschakelaar grof hakken.
    Knoflook, basilicum, een scheutje olijfolie, en Parmezaanse kaas toevoegen in de blender.
  4. Deksel erop en laten mixen op een hogere stand.
    Terwijl blender draait, de deksel oplichten en overige olie toevoegen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer