Cocktailsaus

Lekkere dipsaus voor chips, fondue, barbecue en garnalencocktail.

 

 

 

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 500 mL mayonaise
  • 1 beker creme fraiche 125ml
  • 150 mL ketchup
  • 1 stuk(s) borrelglaasje cognac
  • 1 stuk(s) borrelglaasje whisky
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Cocktailsaus Werkwijze

  1. Alle ingrediënten in de blender doen.
    Mix alles in een paar seconden tot een heerlijke cocktailsaus.
  2. Eruit halen met een spatel.
    In koelkast bewaren.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer