Tex- Mex Guacamole

Deze Tex- Mex Guacamole is lekker te serveren bij taco's nacho's, mexicaanse salade en bij brood.
Als u Guacamole al lekker vind dan vind u deze zeker lekker.

 

 

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) groene paprika
  • 300 gram kidneybonen
  • 1 stuk(s) ui
  • 2 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 eetlepel (s) taco kruiden
  • 1 stuk(s) avocado
  • 2 eetlepel (s) citroensap
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel zout
  • 125 mL creme fraiche
  • 1 blikje mais (klein)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Tex- Mex Guacamole Werkwijze

  1. Was de paprika's  verwijder zaadlijsten en snijd in kleine blokjes.
  2. Schil de ui en snijd snipper deze.
  3. Laat de kidneybonenu itlekken (mag nog een beetje vocht aanzitten)
    Bewaar een half potje kidneybeans, wat paprika blokjes en beetje ui (Deze worden later weer in de saus toegevoegd.)
  4. Doe de overige kidneybeans in uw blender samen met de tacokruiden en maal deze fijn.
  5. Giet het bonenmengsel in een kom.
    Doe de kidneybeans, paprika en ui die u bewaard heeft bij het bonenmengsel en roer door.
  6. Schil de avocado en snijd in kleine blokjes.
  7. Maak de knoflook schoon en snijd in stukjes of pers deze uit.
  8. Doe de avocado in de blender voeg crème fraîche, zout,  knoflook, mais met beetje vocht, ui, citroensap  en de cayennepeper toe.
    Pureer dit ook fijn.
  9. Giet het avocado mengsel bij het bonenmengsel en roer door.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer