Cacao Banaan Dessert
Een heerlijk maar machtig toetje.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 2 personen ()
Recept
- 4 stuk(s) banaan bevroren (in stukken)
- 2 eetlepel (s) cacao
- 0.5 theelepel (s) vanille extract
- 200 mL slagroom
- 4 eetlepel (s) rum (kan ook zonder)
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Cacao Banaan Dessert Werkwijze
- Haal de banaan uit de vriezer en laat dit een paar minuten liggen op de aanrecht. (min 5 tot 10 minuten)
- Doe de room in de blender, voeg banaan en overige ingrediënten toe en pureer dit fijn.
- Omdat de bevroren banaan zo koud is is wordt het room meteen roomijs.
- Haal het ijs met een spatel uit de blender.
Je kan het in een bakje in de vriezer bewaren of je kan het meteen gaan eten.
Blender Workshop