Cacao Banaan Dessert

Een heerlijk maar machtig toetje.

 

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 30m

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 4 stuk(s) banaan bevroren (in stukken)
  • 2 eetlepel (s) cacao
  • 0.5 theelepel (s) vanille extract
  • 200 mL slagroom
  • 4 eetlepel (s) rum (kan ook zonder)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Cacao Banaan Dessert Werkwijze

  1. Haal de banaan uit de vriezer en laat dit een paar minuten liggen op de aanrecht. (min 5 tot 10 minuten)
  2. Doe de room in de blender, voeg banaan en overige ingrediënten  toe en pureer dit fijn.
  3. Omdat de bevroren banaan zo koud is  is wordt het room meteen roomijs.
  4. Haal het ijs met een spatel uit de blender.
    Je kan het in een bakje in de vriezer bewaren of je kan het meteen gaan eten.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer