Banaan en Sinaasappel-IJs

Een lekkere maaltijd is pas compleet met een heerlijk nagerecht.
Vers ijs gemaakt van banaan en sinaasappel.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 5m  -  Wachttijd: 3u

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) bananen
  • 0.25 liter(s) sinaasappelsap
  • 2 stuk(s) citroenen
  • 250 gram suiker
  • 1 stuk(s) eiwit van 1 ei
  • 125 mL ongeklopte slagroom beker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Banaan en Sinaasappel-IJs Werkwijze

  1. Snijd de citroenen door midden en knijp het sap uit de citroen.Doe het citroensap in uw blender.
  2. Voeg de bananen, slagroom, sinaasappel en suiker toe in de blender.
    Pureer tot het helemaal glad is.
  3. Giet het mengsel in een plastic bak en stop deze in uw vriezer.
    Ongeveer een uur laat u het vriezen.
  4. Klop het eiwit stijf en roer dit door de half bevroren puree.
    Laat het mengsel daarna nog minimaal twee uur  in de vriezer
  5. Maak met een lepel bolletjes van het ijs of snijd er plakjes van. Smakelijk!
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer