Frambozen Vinaigrette

Je salade extra lekker en zomers maken met
deze heerlijke zelfgemaakte dressing.
Heel gemakkelijk om zelf te maken.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dressing / slasaus  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 10 stuk(s) frambozen
  • 0.5 dL azijn
  • 1 dL olijfolie of zonnebloemolie
  • 1 naar smaak zout en peper
  • 0.5 eetlepel (s) suiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Frambozen Vinaigrette Werkwijze

  1. Doe de knoflook in een blender met de azijn, frambozen en suiker.
    Zet uw blender aan.
    En terwijl uw blender draait giet de olie er langzaam bij met de motor aan tot een mooie dressing ontstaat. Op smaak brengen met peper en zout.



    Giet in een goed afsluitbaar potje en bewaren in de koelkast. (ongeveer 2 weken houdbaar) Schudden voor gebruik.  Mocht u frambozen uit de vriezer gebruiken; dan eerst laten ontdooien. Door grote temperatuursverschillen kan het namelijk schiften.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer