Pasta Met Rozemarijn Basilicum Walnotensaus

Deze walnotensaus met kruiden, kaas en knoflook geeft een heerlijke smaak aan uw pasta.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Hoofdgerechten  - 
Klaar in: 4m  -  Bereidingstijd: 12m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 150 gram walnoten (gepeld)
  • 2 stuk(s) sneetjes witbrood zonder korst
  • 3 stuk(s) knoflooktenen fijngesneden
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes
  • 1 eetlepel (s) verse rozemarijn
  • 1 stuk(s) kleine ui (gesnipperd)
  • 2 scheutjes olie
  • 25 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 400 gram verse pasta

Voedingswaarde

(vegetarisch)

Pasta Met Rozemarijn Basilicum Walnotensaus Werkwijze

  1. Zet 1 pan met water op en breng aan de kook.
  2. Zet een bakpan op het vuur en roerbak hier kort de knoflook, ui, walnoten en rozemarijn in.
  3. Doe vervolgens de inhoud van de pan (knoflook en walnoten ui en rozemarijn) in uw blender.
  4. Week het brood in water en knijp het daarna goed uit en doe het ook in de blender.
    Doe er vervolgens nog een scheutje olie bij en pureer alles fijn.
  5. Zet de blender even uit en voeg nu de kaas en basilicum toe en eventueel nog een beetje olie om wat smeuïg te maken en nog kort pureren.
  6. Kook de pasta en naar eigen voorkeur (6 tot 12 minuten).
    Giet de pasta af en roer de saus vanuit de blender door de pasta heen.
    De pasta is klaar, lekker met een salade en stokbrood.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer