Pasta Bolognese

Zelf pastasaus Bolognese maken is makkelijk met een blender te maken.
Heerlijk met alleen maar verse producten.
Snel en makkelijk te maken.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Hoofdgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 30m  - 

Ingrediënten

Voor 5 personen ()

Recept

  • 5 stuk(s) tomaten
  • 2 stuk(s) uien
  • 3 tenen knoflook (geperst)
  • 2 stuk(s) kleine blikjes tomatenpuree
  • 2 theelepel (s) sambal
  • 1 scheutje ketjap manis
  • 1 bosje basilicum
  • 1 eetlepel (s) oregano
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) bakje champignons
  • 500 gram gehakt
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(lactose vrij)

Pasta Bolognese Werkwijze

  1. Doe de tomaten, tomatenpuree, sambal, ketjap,  de knoflook, de basilicum en de oregano in de blender en mix dit tot een gladde saus.
  2. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd in stukken.
    Snipper de ui. Snijd de champignons in vieren.
  3. Bak het gehakt rul zonder boter of olie.
    Voeg paprika, champignons en uien toe en even laten meebakken.
  4. Voeg de saus vanuit uw blender bij de gehakt in de pan en laat een kwartier sudderen.
  5. Peper en zout naar smaak toevoegen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer