Crèpes

Crêpes beslag is ideaal te maken in de blender.
Snel klaar, geen klontjes, en makkelijk uitgieten uit de beker.
Crêpes is  lekker als nagerecht;wat heerlijk smaakt bij ijs, vers fruit of met een likeurtje erdoorheen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 200 gram bloem
  • 0.5 liter(s) melk
  • 3 stuk(s) eieren
  • 1 eetlepel (s) suiker
  • 0.5 theelepel zout
  • 1 klontje roomboter
  • 1 beetje roomboter om te bakken

Voedingswaarde

(vegetarisch)

Crèpes Werkwijze

  1. Smelt een klein klontje boter.
  2. Doe de bloem, melk, eieren, suiker, zout en de gesmolten boter in de blender.
  3. Mix dit voor een tiental seconden tot er een glad beslag is.
  4. Neem een anti aanbakpan en smelt hierin wat boter.
    Giet een klein beetje beslag in de pan en beweeg de pan zodat het beslag goed uitloopt.
    De bodem zo dun mogelijk bedekt met het beslag.
  5. Als de onderkant goudbruin gebakken is de crèpe omdraaien en de andere kant bakken.
    Bakken tot beslag op is.
  6. Tip: om de crèpes allemaal warm te houden kunt u het beste een pan kokend water neerzetten met daarop een bord.De crêpes op dat bord bewaren en afdekken met deksel of ander bord.

Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer