Zelfgemaakte Slagroom

Iedereen weet dat als u slagroom te lang klopt dat u boter krijgt.
Maar dat kan ook andersom.
Maak zelf uw slagroom.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 10m  -  Wachttijd: 1d

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 0.25 liter(s) volle melk
  • 125 gram roomboter

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Zelfgemaakte Slagroom Werkwijze

  1. Kook de melk tot het net kookt.
    Spoel uw blender glas eerst om met heet water om het glas
    voor te verwarmen.
  2. Giet de melk in de blender.
    Snij de boter in stukjes.
    De blender aanzetten op stand 1 en de blokjes boter op de draaiende messen laten vallen.
    30 seconden laten mixen.
  3. De verkregen room  eerst af laten koelen en daarna 24 uur in de koelkast laten bezinken. (rusten)
  4. Daarna kunt u de slagroom opkloppen zoals u gewend bent met suiker naar smaak.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer