Frambozen Bavarois

Heerlijk fris zomer toetje met verse frambozen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 10m  -  Wachttijd: 30m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 500 gram frambozen
  • 125 gram suiker
  • 3 eetlepel (s) citroensap
  • 3 stuk(s) blaadjes gelantine
  • 5 dL slagroom

Voedingswaarde

(glutenvrij)

Frambozen Bavarois Werkwijze

  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Pureer de frambozen met suiker en citroensap.
  3. Knijp de gelatine goed uit en daarna laten weken in weinig heet water.

    Giet de frambozen mengsel in een kom en voeg de gelatine toe.
  4. Klop de slagroom  op en schep het luchtig door de frambozen mousse.
  5. Giet de frambozenmousse in een olie ingevette vorm en laat deze opstijven in de koelkast.
    (minimaal 30 minuten)
  6. Bij serveren versieren met verse frambozen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer