Tonijnmayonaise

Heerlijke saus die met zoveel te combineren valt.
Over een carpaccio, over pasta, over een salade of over vlees.
Deze saus kunt u ruim van te voren maken, de smaken worden vaak nog beter als het een dag heeft gestaan.
(Natuurlijk in de koelkast)

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) ei
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 1 eetlepel (s) mosterd
  • 2 eetlepel (s) citroensap of azijn
  • 10 stuk(s) basilicumblaadjes
  • 2.5 dL olie (bijv olijf of archide)
  • 4 eetlepel (s) tonijn
  • 1 eetlepel (s) kappertjes

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Tonijnmayonaise Werkwijze

  1. Snij de sjalot en knoflook fijn.
  2. Doe de ei, sjalot, knoflook, mosterd, tonijn, kappertjes citroensap en basilicum in uw blender en zet de blender op stand 1 aan.
  3. Terwijl de blender mixt; in een dun straaltje de olie toevoegen.
    (Bekijk het structuur van de saus)
    Als de saus verzadigd is; de blender meteen uitzetten.
    (dit zie je als er geen olie meer wordt opgenomen en de olie er bovenop blijft liggen)

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer