Rode Kool Soep

Smakelijke soep met een prachtige kleur.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Soepen  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 scheutje olie
  • 1 stuk(s) ui
  • 250 gram gesneden rode kool
  • 1 theelepel sambal
  • 2 tenen knoflook
  • 1 mL warme groente of vleesbouillon
  • 4 eetlepel (s) crème fraîche

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Rode Kool Soep Werkwijze

  1. Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
  2. Verwarm een scheutje olie in een pan en als deze heet is roerbak hier kort de ui en knoflook in.
  3. Voeg sambal en rode kool toe, en roer nog een keer kort door.
  4. Doe de inhoud van de pan in uw blender en voeg ongeveer 1/4 liter bouillon toe. (1 a 2 soeplepels).
    Pureer helemaal fijn in een paar seconden.
  5. Giet de inhoud van de blender in een pan en voeg de overige bouillon toe.
    Zachtjes verwarmen en nog een keer door roeren.
    En klaar is het alweer!
  6. Bij het serveren een eetlepel crème fraîche in elk portie soep scheppen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer