Leverpastei

Voor op brood of op toastjes.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Overige Recepten  - 
Bereidingstijd: 20m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 100 gram gekookte lever
  • 20 gram versdoorregen spek
  • 1 beetje kookvocht
  • 0.5 theelepel vleeskruiden
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 1 beetje zout en peper naar smaak

Voedingswaarde

(lactose vrij)

Leverpastei Werkwijze

  1. Het vlees (lever)  in grove stukken op de draaiende messen van je blender laten vallen op hoogste stand. En meteen de blender uitzetten.
    De overige ingrediënten in de blender doen met een klein beetje kookvocht van de lever.
    Deksel erop en net zolang laten pureren tot er een gladde massa ontstaat.
    Met een spatel eruit halen.
  2. Tip: Was meteen de blender schoon. Of doe 1 druppeltje afwasmiddel in uw blender met 1 glas warm water.
    Dan wast de blender zichzelf goed schoon onder de messen.
    Daarna goed omspoelen onder de kraan.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer