Flensjes

Heel gemakkelijk blender recept.
Flensjes zijn dunne pannenkoeken.
Heerlijk met ijs, vers fruit of gewoon met wat poedersuiker.
Flensjes zijn het lekkerste als ze zo dun mogelijk gebakken worden.
In een blender is flensjes beslag razendsnel gemaakt, zonder klontjes!
Giet rechtstreeks vanuit de blender dus weinig afwas.


Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 5 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) eieren
  • 50 gram suiker
  • 0.25 liter(s) melk
  • 90 gram bloem
  • 1 beetje zout
  • 1 beetje boter
  • 1 beetje poedersuiker (voor op de flensjes)

Voedingswaarde

(vegetarisch)

Flensjes Werkwijze

  1. Doe de eieren met de suiker in uw blender.

    Deksel erop en met de momentschakelaar los kloppen.
  2. Dan de bloem en daarna de melk toevoegen.
    Deksel erop en nog even mixen op stand 1.
  3. In een koekenpan een klontje boter smelten en het beslag dun laten uitvloeien.
  4. De flensjes worden aan 1 kant mooi goudbruin gebakken.
    Met poedersuiker bestrooien en opgerold serveren.
  5. Hier kun je nog zoveel varianten maken. Flensjes met ijs, jam, fruit noem maar op.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer