Tapenade van zwarte olijven en Ansjovis

Lekkere tapenade op broodjes, toastjes of amuses

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 220 gram zwarte olijven zonder pit
  • 1 blikje ansjovis
  • 3 eetlepel (s) kappertjes
  • 2 theelepel (s) mosterd
  • 2 tenen knoflook
  • 1 scheutje olijfolie

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Tapenade van zwarte olijven en Ansjovis Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten in de blender en een klein scheutje olijfolie.
    (begin zuinig met de olie, is het te droog kunt u altijd nog een beetje toevoegen.)
  2. Pureer tot een gladde saus.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer