Gevulde Tomaat met Zalm

Lekker bijgerecht of borrelhapje.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 stuk(s) vleestomaten of 10 kleine trostomaten
  • 1 stuk(s) blikje roze zalm
  • 1 stuk(s) bosui
  • 0.5 stuk(s) bleekselderij
  • 1 stuk(s) kleine augurk
  • 1 eetlepel (s) tomatenketchup
  • 2 eetlepel (s) mayonaise
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Gevulde Tomaat met Zalm Werkwijze

  1. De zalm een beetje laten uitlekken en verwijder de graatjes en het velletje.
  2. Van de tomaten het kapje eraf snijden en voorzichtig uithollen.  Het vruchtvlees doet u in de blender.
    Leg de uitgeholde tomaat op zijn kop zodat deze kan uitlekken.
  3. Snijd de bosui, de bleekselderij, de augurk in stukjes.
  4. Doe de zalm, de bosui, bleekselderij, augurk, tomatenketchup, mayonaise, peper en zout in de blender.
  5. Deksel erop en een aantal seconden laten pureren.
    Met een spatel eruit halen.

    Vul de tomaten met het mengsel.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer