Gevulde Tomaat met Zalm
Lekker bijgerecht of borrelhapje.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 4 stuk(s) vleestomaten of 10 kleine trostomaten
- 1 stuk(s) blikje roze zalm
- 1 stuk(s) bosui
- 0.5 stuk(s) bleekselderij
- 1 stuk(s) kleine augurk
- 1 eetlepel (s) tomatenketchup
- 2 eetlepel (s) mayonaise
- 1 naar smaak zout en peper
Voedingswaarde
(glutenvrij, lactose vrij)Gevulde Tomaat met Zalm Werkwijze
- De zalm een beetje laten uitlekken en verwijder de graatjes en het velletje.
- Van de tomaten het kapje eraf snijden en voorzichtig uithollen. Het vruchtvlees doet u in de blender.
Leg de uitgeholde tomaat op zijn kop zodat deze kan uitlekken. - Snijd de bosui, de bleekselderij, de augurk in stukjes.
- Doe de zalm, de bosui, bleekselderij, augurk, tomatenketchup, mayonaise, peper en zout in de blender.
- Deksel erop en een aantal seconden laten pureren.
Met een spatel eruit halen.
Vul de tomaten met het mengsel.
Blender Workshop