Koude Perziksoep met Rumslagroom

Een zomers toetje.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 1u

Ingrediënten

Voor 3 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) rijpe perziken
  • 3 dL yoghurt
  • 2 eetlepel (s) vloeibare honing
  • 1 glas (glazen) melk
  • 1 stuk(s) gemberbollletje
  • 1 eetlepel (s) fijn gesneden basilicum
  • 125 beker slagroom (125 ml)
  • 1 eetlepel (s) honing (voor de slagroom)
  • 1 eetlepel (s) rum (voor de slagroom)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Koude Perziksoep met Rumslagroom Werkwijze

  1. Was de perziken. Snijd ze ongeschild in stukken en verwijder de pit. (heeft u geen biologische perziken dan afschillen)
  2. Doe de perziken in de blender met de yoghurt, honing, melk, basilicum en gember.
    Pureer helemaal fijn.
    Laat minimaal een uur in de koelkast staan zodat het lekker koud is.
  3. In een aparte kom de slagroom, honing en rum stijf kloppen.
  4. Vul de kopjes voor de helft met de perzikensoep en spuit op elke portie toefje rum slagroom.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer