Vijgenpuree

Heerlijk zoet bijgerecht.
Ontzettend lekker bij vers fruit en ijsdessert
Maar wordt ook  vaak bij wild gegeten.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 3 personen ()

Recept

  • 8 stuk(s) vijgen
  • 1 eetlepel (s) honing (of suiker)
  • 1 eetlepel (s) kardamonpoeder
  • 1 scheutje sherry

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Vijgenpuree Werkwijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden.
  2. Schil de vijgen en leg ze in een ovenschaal en strooi suiker en kardamon poeder overheen.
    Bak ze 5 minuten.
  3. Even een beetje laten afkoelen.
    Doe de vijgen met een scheutje sherry in de blender en pureer het helemaal fijn.
    Met een spatel eruit halen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer