Rauwe Aardappelsap

Aardappelsap helpt brandend maagzuur verzachten.
Het helpt ook de spijsvertering, daarom wordt het ook bij veel afslankprogramma's gebruikt.
Rauwe aardappel  heeft een grondsmaak en om die smaak weg te halen voegen we er appel toe.
Honing is zacht voor de maag en maakt ook maagzuur minder agressief.

Rauwe Aardappel sap op een nuchtere maag drinken.
Ongeveer een uur voordat u gaat ontbijten.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Sappen  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 1 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) aardappel
  • 0.5 stuk(s) appel
  • 2 eetlepel (s) honing
  • 0.25 liter(s) koud water

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Rauwe Aardappelsap Werkwijze

  1. Schil de appel en aardappel en snijd in kleine stukken.
  2. Doe de aardappel, appel, water en honing in de blender.
    Mix ongeveer 20 seconden tot sap.
  3. Door een zeef halen zodat het een heldere sap is.
    (wordt beetje schuimig)

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer