Romige Artisjok Puree

Culinair bijgerecht.
Het kan zowel koud als warm worden gegeten.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 stuk(s) gekookte artisjokharten
  • 0.5 stuk(s) gekookte aardappel
  • 125 mL slagroom
  • 50 gram cashewnoten
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 beetje zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Romige Artisjok Puree Werkwijze

  1. Doe de cashewnoten in de blender hak deze in een paar seconden.
  2. Voeg artisjokharten en overige ingrediënten toe en pureer glad.
    Met een spatel eruit halen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer