Gevulde Eieren met Pesto

Ontzettend lekkere gevulde eieren.
Lekker bij een receptie, verjaardag of bij een koude schotel.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 tenen eieren
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 40 stuk(s) basilicum blaadjes
  • 25 gram pijnboompitten (gebakken)
  • 25 gram Parmazaanse kaas (gerraspt)
  • 3 eetlepel (s) olijfolie
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Gevulde Eieren met Pesto Werkwijze

  1. Kook de eieren in 10 minuten hard.

    Hou ze onder de koude kraan en pel ze af.
  2. Snijd ze doormidden en haal het eigeel eruit.
  3. Doe 1 teen knoflook ongeveer 3 seconden in uw magnetron op hoogste stand.
    (hoeft niet maar dan is de knoflook niet rauw meer en gaat de scherpe smaak eraf)
  4. Plet de knoflook of snijd in kleine stukken.
  5. Doe de basilicum in uw blender en voeg pijnboompitten, knoflook, eigeel, Parmezaanse kaas, zout, peper en olie toe.
    Pureer tot pesto in ongeveer 20 seconden.
    Met een spatel eruit halen.

    Vul de halve eieren met de pesto.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer