Tuinbonen Pesto

Heerlijk op broodjes, toastjes enz.
Net als de standaard pesto van basilicum is deze
tuinbonen pesto bijna overal lekker bij.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 3m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 250 gram gekookte tuinbonen
  • 2 tenen knoflook
  • 5 stuk(s) muntblaadjes
  • 10 stuk(s) basilicumblaatdjes
  • 40 gram eraspte Parmazaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • 10 cL olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Tuinbonen Pesto Werkwijze

  1. Pel het vel  van de knoflook en snijd in kleine stukken of pers ze uit
  2. In een pan de pijnboompitten bruin bakken.
  3. Doe de tuinbonen in de blender en voeg alle ingrediënten toe.
    Pureer het fijn.
    Als de pesto nog te dik is een beetje meer olie toevoegen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer