Bananenmousse Met Frambozensaus
Dit is puur verwennerij als je het voorgeschoteld krijgt.
Zalig dessert
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 3 stuk(s) bananen
- 1 scheutje room
- 1 stuk(s) zakje vanillesuiker
- 0.25 stuk(s) citroen
- 200 gram frambozen
- 4 eetlepel (s) basterdsuiker
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Bananenmousse Met Frambozensaus Werkwijze
- Pureer de frambozen met basterdsuiker tot ze helemaal zijn fijngemalen.
- Haal de frambozensaus door een zeef voor een heldere saus.
(hoeft niet)
De frambozensaus in een pannetje opwarmen.
(lage stand ongeveer 5 minuten en regelmatig roeren) - Doe de bananen in stukken in uw blender.
Voeg room en vanillesuiker toe en knijp het sap uit de citroen boven uw blender mengbeker. - Doe een laagje frambozensaus in een dessertglas en schep het bananenmengsel er overheen.
Eventueel versieren met losse frambozen en een beetje extra saus. - (frambozensaus kan koud en warm worden gegeten. De bananenmousse moet meteen worden geserveerd anders wordt deze bruin. Smaak blijft goed maar ziet er een stuk minder uit)
Blender Workshop