Bananenmousse Met Frambozensaus

Dit is puur verwennerij als je het voorgeschoteld krijgt.
Zalig dessert

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) bananen
  • 1 scheutje room
  • 1 stuk(s) zakje vanillesuiker
  • 0.25 stuk(s) citroen
  • 200 gram frambozen
  • 4 eetlepel (s) basterdsuiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Bananenmousse Met Frambozensaus Werkwijze

  1. Pureer de frambozen met basterdsuiker tot ze helemaal zijn fijngemalen.
  2. Haal de frambozensaus door een zeef voor een heldere saus.
    (hoeft niet)
    De frambozensaus in een pannetje opwarmen.
    (lage stand ongeveer 5 minuten en regelmatig roeren)
  3. Doe de bananen in stukken in uw blender.
    Voeg room en vanillesuiker toe en knijp het sap uit de citroen boven uw blender mengbeker.
  4. Doe een laagje frambozensaus in een dessertglas en schep het bananenmengsel er overheen.
    Eventueel versieren met losse frambozen en een beetje extra saus.
  5. (frambozensaus kan koud en warm worden gegeten. De bananenmousse moet meteen worden geserveerd anders wordt deze bruin. Smaak blijft goed maar ziet er een stuk minder uit)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer