Frambozen Bavarois
Heerlijk fris zomer toetje met verse frambozen.
Moeilijkheidsgraad


Kosten









Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 500 gram frambozen
- 125 gram suiker
- 3 eetlepel (s) citroensap
- 3 stuk(s) blaadjes gelantine
- 5 dL slagroom
Voedingswaarde
(glutenvrij)Frambozen Bavarois Werkwijze
- Week de gelatine in koud water.
- Pureer de frambozen met suiker en citroensap.
- Knijp de gelatine goed uit en daarna laten weken in weinig heet water.
Giet de frambozen mengsel in een kom en voeg de gelatine toe. - Klop de slagroom op en schep het luchtig door de frambozen mousse.
- Giet de frambozenmousse in een olie ingevette vorm en laat deze opstijven in de koelkast.
(minimaal 30 minuten) - Bij serveren versieren met verse frambozen.
Blender Workshop