Mangosaus Met Pit

Veel mensen koken met kant en klare sauzen uit potjes of zakjes.
Terwijl het heel gemakkelijk is om sauzen zelf te maken!
U weet precies wat u eet en alles is vers.
Deze saus is lekker bij alle vleessoorten, vis en zelfs over pudding en ijs.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) mango
  • 1 stuk(s) limoen
  • 1 stuk(s) chilipeper
  • 100 mL rijstazijn
  • 1 beetje zout

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Mangosaus Met Pit Werkwijze

  1. Schil de mango, verwijder de pit en snij in stukken.
    Doe de mango in uw blender.
  2. Snij de limoen doormidden, verwijder eventuele pitjes en knijp het sap eruit boven uw blender mengbeker.
  3. Maak de knoflook schoon en snij in stukken.
  4. Snijd de chilipeper in stukken.
    (Als u van pittig houdt dan de zaadjes in de chili laten zitten. Anders eerst de zaadjes verwijderen en dan in stukken snijden
  5. Doe alle ingrediënten in uw blender en mix tot helemaal fijngemalen is.
  6. De saus in de koelkast bewaren.
    De saus bij gebruik verwarmen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer