Geroosterde Parika Coulis

Heerlijke saus van geroosterde paprika's.

Moeilijkheidsgraad Kosten

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) rode paprika
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 1 eetlepel (s) wijnazijn
  • 1 beetje zout en peper naar smaak

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Geroosterde Parika Coulis Werkwijze

  1. Rooster de  paprika's direct boven een gasvlam of onder de grill, draai af en toe, totdat de paprika's zijn zwart helemaal over.

    Laat de paprika's in een plastic zakje helemaal afkoelen.
  2. Haal de vellen, zaden en kernen van en uit de paprika.
  3. Snij de sjalot fijn.
  4. Doe alle ingrediënten in uw blender en pureer helemaal fijn.
    Op kamer temperatuur serveren.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer