Dipsaus met knoflook en fetakaas
Heerlijke dip voor groenten en broodjes.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 8 personen ()
Recept
- 4 tenen knoflook (geperst)
- 250 gram gegrilde fetakaas (in stukken)
- 1 stuk(s) kleine zoete ui (in kleine stukken)
- 1 eetlepel (s) citroensap
- 1 naar smaak zout en peper (cayenne)
- 2 eetlepel (s) olijfolie
- 200 mL Griekse yoghurt
- 8 stuk(s) muntblaadjes
- 1 theelepel (s) vers gehakte oregano
- 12 stuk(s) zwarte olijven (ontpit)
- 1 stuk(s) tomaat
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Dipsaus met knoflook en fetakaas Werkwijze
- Doe alle ingrediënten in uw blender en mix kort.
Kijk wat je van de structuur vind.
Wilt u het fijner dan laat u iets langer draaien. - Eruit halen met een spatel.
Blender beker meteen omspoelen onder de kraan.
Blender Workshop