Dipsaus met knoflook en fetakaas

Heerlijke dip voor groenten en broodjes.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 4 tenen knoflook (geperst)
  • 250 gram gegrilde fetakaas (in stukken)
  • 1 stuk(s) kleine zoete ui (in kleine stukken)
  • 1 eetlepel (s) citroensap
  • 1 naar smaak zout en peper (cayenne)
  • 2 eetlepel (s) olijfolie
  • 200 mL Griekse yoghurt
  • 8 stuk(s) muntblaadjes
  • 1 theelepel (s) vers gehakte oregano
  • 12 stuk(s) zwarte olijven (ontpit)
  • 1 stuk(s) tomaat

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Dipsaus met knoflook en fetakaas Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten in uw blender en mix kort.
    Kijk wat je van de structuur vind.
    Wilt u het fijner dan laat u iets langer draaien.
  2. Eruit halen met een spatel.
    Blender beker meteen omspoelen onder de kraan.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer