Groenten met Knoflook Dressing
Groenten met Knoflook Dressing
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 175 gram sperziebonen
- 500 gram verse blad spinazie
- 2 stuk(s) courgette
- 6 stuk(s) knoflooktenen
- 125 mL olijfolie
- 3 eetlepel (s) balsamico
- 1 beetje zwarte peper
- 1 stuk(s) lente-ui
Voedingswaarde
(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)Groenten met Knoflook Dressing Werkwijze
- Snijd de courgettes in plakjes.
- Zet een pan water op tot kookpunt,
Doe de spinazie in het hete water en schep het er meteen weer uit.
(in een schaal bewaren) - Dan de sperziebonen in het kokende water doen, (ongeveer halve minuut) en schep de sperziebonen er weer uit en even bewaren.
- Tot slot de courgette nog even in het kokende water.
En na paar seconden er weer uit. - Doe de olijfolie, azijn, balsamico, knoflook, zout en peper in de blender en mix dit enkele seconden.
- Verwarm een bakpan.
giet het mengsel uit uw blender in de pan en laat heet worden.
Als het heet is kunt u de groenten er in roerbakken. - Meteen serveren.
Blender Workshop