Groenten met Knoflook Dressing

Groenten met Knoflook Dressing

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Hoofdgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 175 gram sperziebonen
  • 500 gram verse blad spinazie
  • 2 stuk(s) courgette
  • 6 stuk(s) knoflooktenen
  • 125 mL olijfolie
  • 3 eetlepel (s) balsamico
  • 1 beetje zwarte peper
  • 1 stuk(s) lente-ui

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Groenten met Knoflook Dressing Werkwijze

  1. Snijd de courgettes in plakjes.
  2. Zet een pan water op tot kookpunt,
    Doe de spinazie in het hete water en schep het er meteen weer uit.
    (in een schaal bewaren)
  3. Dan de sperziebonen in het kokende water doen, (ongeveer halve minuut) en schep de sperziebonen er weer uit en even bewaren.
  4. Tot slot de courgette nog even in het kokende water.
    En na paar seconden er weer uit.
  5. Doe de olijfolie, azijn, balsamico, knoflook, zout en peper in de blender en mix dit enkele seconden.
  6. Verwarm een bakpan.
    giet het mengsel uit uw blender in de pan en laat heet worden.
    Als het heet is kunt u de groenten er in roerbakken.
  7. Meteen serveren.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer