Harissa

Heerlijke rode hete saus!!
Is een smaakversterker voor in soepen, rijst gerechten maar ook lekker als dip.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 5 personen ()

Recept

  • 40 gram rode peper
  • 5 tenen knoflook
  • 1 stuk(s) tomaat
  • 0.5 theelepel (s) gemalen koriander
  • 1 theelepel (s) karwijpoeder (Kummel)
  • 125 mL olijfolie
  • 0.5 theelepel (s) zout

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Harissa Werkwijze

  1. Haal de bovenkant van de pepers af en snij  ze in de lengte doormidden.
    Verwijder de zaadjes en snij de pepers in stukjes.
    Doe deze in de beker van uw blender.
  2. Snij de tomaat door midden en haal de zaadjes eruit.
    Doe de tomaat ook in de blender.
  3. Pers de knoflook uit boven uw blender.
    Alle overige ingrediënten ook in de blender en mix dit tot een saus.
    In een glazen potje bewaren in de koelkast.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer