Kersen Slush

Kersen slush is een heerlijke verkoeling bij warm weer.
In plaats van kersen kunt u ook ander fruit kiezen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sappen  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 30m

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 100 gram kersen (ontpit)
  • 2 eetlepel (s) suiker (honing of zoetstof)
  • 0.25 liter(s) koud water

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Kersen Slush Werkwijze

  1. Was de kersen en doe ze met het suiker en water in de blender.
  2. Mix het ongeveer 20 seconden.
  3. Het sap door een zeef halen voor een heldere sap.
  4. Vries het sap in. (liefst in ijsblokjes vorm maar kan ook in geheel. dan  eerst kapot slaan tot stukken)
  5. Doe de bevroren kersen ijsblokjes in de blender en laat het ijs crunchen.
    Verdeel over de glazen.
    Serveren met een rietje.
  6. Het kan ook andersom! Vries kersen in.
    Wel  de pit eerst uithalen!
    Dan voor het recept bevroren kersen met een beetje water mixen.
    Als het nog te dik is een beetje water toevoegen.
    Koop fruit in het seizoen en vries dit in.
    Zo heb je lang plezier van uw fruit en kan vele lekkere recepten maken in de herfst en winter.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer