Pasta Bolognese
Zelf pastasaus Bolognese maken is makkelijk met een blender te maken.
Heerlijk met alleen maar verse producten.
Snel en makkelijk te maken.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 5 personen ()
Recept
- 5 stuk(s) tomaten
- 2 stuk(s) uien
- 3 tenen knoflook (geperst)
- 2 stuk(s) kleine blikjes tomatenpuree
- 2 theelepel (s) sambal
- 1 scheutje ketjap manis
- 1 bosje basilicum
- 1 eetlepel (s) oregano
- 1 stuk(s) rode paprika
- 1 stuk(s) bakje champignons
- 500 gram gehakt
- 1 naar smaak zout en peper
Voedingswaarde
(lactose vrij)Pasta Bolognese Werkwijze
- Doe de tomaten, tomatenpuree, sambal, ketjap, de knoflook, de basilicum en de oregano in de blender en mix dit tot een gladde saus.
- Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd in stukken.
Snipper de ui. Snijd de champignons in vieren. - Bak het gehakt rul zonder boter of olie.
Voeg paprika, champignons en uien toe en even laten meebakken. - Voeg de saus vanuit uw blender bij de gehakt in de pan en laat een kwartier sudderen.
- Peper en zout naar smaak toevoegen.
Blender Workshop