Chilisaus

Lekkere saus bij loempia's, borrelhapjes, taco's et cetera.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 
Waardering  0.00/5

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 5 stuk(s) rode pepers
  • 6 stuk(s) tomaten
  • 3 eetlepel (s) azijn
  • 1 theelepel (s) zout
  • 1 stuk(s) ui
  • 2 tenen knoflook
  • 0.25 theelepel (s) ketoembar (gemalen korianderzaad)
  • 1 scheutjes olijfolie
  • 1 theelepel (s) mosterdzaad

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Chilisaus Werkwijze

  1. Was  en snijd de rode pepers fijn. (voor extra pittig laat u de zaadjes mee mixen. Anders de zaadjes verwijderen)
  2. Was de tomaten schoon en snijd in vier stukken.
    Doe de tomaten en de pepers in uw blender.
  3. Maak de ui schoon en snijd in kleine stukken. Voeg toe in uw blender.
  4. Pers de knoflook uit en voeg toe samen met de ketoembar en mosterdzaad.
    Mix tot het glad is.
  5. De saus in een pan gieten en op laag vuur laten indikken en op smaak komen.
    U kunt ook de porties verdubbelen en in een schoon potje bewaren in de koelkast.  Hetzelfde werk, dubbele plezier.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer