Blauwe Kaas Dip
Blauwe kaas dip kunt u serveren met een schaal met groenten,
als groenten dip
Maar is ook te serveren bij brood, kippenvleugels en chips.
Moeilijkheidsgraad


Kosten









Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 6 personen ()
Recept
- 1 beker crème fraîche
- 1 scheutje koffiemelk
- 40 gram blauwe kaas
- 1 stuk(s) knoflookteen
- 0.25 bosje bieslook
- 1 scheutje citroensap
- 1 naar smaak zout en peper
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Blauwe Kaas Dip Werkwijze
- Haal het vel van de knoflook en pers deze uit of snij in kleine stukken.
- Doe de knoflook met de overige ingrediënten in de blender.
- Pureer tot een gladde massa. (ongeveer 20 seconden)
Eruit halen met een spatel.
Blender Workshop