Zalm Dille Crêpes

De zalm en de dille worden bij het beslag gemixt.
Heerlijke smaakvolle crêpes zijn het resultaat.
En enorm veel mogelijkheden waarmee je het kan vullen.
Bijv. met een cème fraîche sausje of een salade.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 0.5 liter(s) melk
  • 200 gram bloem
  • 3 stuk(s) eieren
  • 0.5 theelepel zout
  • 1 klontje roomboter (in beslag)
  • 1 beetje roomboter om te bakken.
  • 75 gram gerookte zalm
  • 1 handvol (s) verse dille
  • 1 stuk(s) knoflookteen (fijngesneden)

Zalm Dille Crêpes Werkwijze

  1. Smelt een klontje boter.
  2. Doe de bloem, melk, eieren, suiker, knoflook, zout en de gesmolten boter in de blender.
  3. Een paar seconden laten mixen.
  4. Voeg de zalm en dille toe en laat het mixen tot een glad beslag.
  5. Neem een anti aanbakpan en smelt hierin wat boter.
    Giet een klein beetje beslag in de pan en beweeg de pan zodat het beslag goed uitloopt.
    De bodem van de pan zo dun mogelijk bedekt met het beslag.
    Als de onderkant goudbruin gebakken is de crêpe omdraaien en de andere kant bakken.
  6. Bakken tot beslag op is.
    Tip: om de crèpes allemaal warm te houden kunt u het beste een pan kokend water neerzetten met daarop een bord.De crêpes op dat bord bewaren en afdekken met deksel of ander bord.

    Vul de crêpe met een lekkere salade of met een heerlijke saus.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer