Spinaziesaus
Spinaziesaus is heerlijk over pasta of over vis.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 2 personen ()
Recept
- 500 gram verse blad spinazie
- 4 stuk(s) knoflooktenen
- 150 mL room
- 1 stuk(s) ui
- 100 gram geraspte kaas
- 1 beetje peper en zout naar smaak
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Spinaziesaus Werkwijze
- Was de spinazie goed schoon.
- Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
- Doe de room , ui en knoflook in uw blender en voeg ongeveer de helft van de spinazie toe.
- Pureer het even.
Zet de blender uit en voeg de overige spinazie toe.
Pureer helemaal fijn. - Giet het spinaziemengsel in een pan.
(met een spatel alles eruit halen)
En op laag vuur laten verwarmen en pruttelen. - Strooi de geraspte kaas erbij en laat het erin smelten.
Roer nog eens goed door.
Op smaak maken met zout en peper.
Blender Workshop