Selderij Peterselie Pesto met Pistache Noten

Een variant van basilicum pesto maar dan ook met selderij en peterselie.
En in plaats van pijnboompitten zijn er pistache noten gebruikt.

Moeilijkheidsgraad Kosten

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 handvol (s) gepelde pistachenootjes
  • 1 handvol (s) peterselie
  • 1 handvol (s) selderij
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 40 gram pittige belegen kaas (geraspte)
  • 1 scheutje olijfolie extra vierge
  • 1 beetje zout
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Selderij Peterselie Pesto met Pistache Noten Werkwijze

  1. Doe de pistache nootjes in uw blender en laat deze met de momentschakelaar (pulse knop) een aantal keer springen.
    (Dan zijn ze grof gepureerd)

  2. Snij de knoflook fijn.
  3. Blender even uitzetten.
    Voeg selderij, basilicum, peterselie, zout, knoflook en geraspte kaas toe.
    Giet er een scheut olijfolie bij en zet de blender aan.
  4. Vind u de pesto nog wat te dik dan nog een beetje olijfolie toevoegen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer