Spinazie Pesto

Een variant op de basilicum pesto!
Smaakt heerlijk en net als de basilicum pesto overal mee te combineren.
Spinazie pesto is rijk aan foliumzuur ,vitamine C en A, ijzer enz.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 4 handvol (s) spinazie blaadjes
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes
  • 3 eetlepel (s) pijnboompitten
  • 2 takje(s) knoflooktenen
  • 3 eetlepel (s) Parmezaanse kaas (geraspte)
  • 1 eetlepel (s) citroensap
  • 1 theelepel zout
  • 1 beker peper
  • 0.5 Kopje(s) olijfolie
  • 1 scheutje olie voor in de pan

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Spinazie Pesto Werkwijze

  1. Verwarm een koekenpan en giet er een beetje olie in.
    Rooster als de pan heet is de knoflook en de pijnboompitten hier kort in.
    Plet de knoflook.
  2. Doe de spinazie, basilicum, knoflooktenen,  zout, peper, pijnboompitten en Parmezaanse kaas in uw blender.
  3. Giet de olijfolie erbij en doe dan vervolgens de deksel op de beker.
    Pureer alles fijn. (als u de pesto wat dunner wilt hebben nog wat olie toevoegen)
  4. Bewaar in een schoon afsluitbaar potje.
    (ongeveer 2 weken houdbaar)

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer