Vegan Mango Mousse

Heerlijk toetje met verse mango, kokosroom en agar agar.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) mango
  • 1 Kopje(s) kokosroom (150ml)
  • 2 eetlepel (s) riet suiker of agavesiroop
  • 1 eetlepel (s) agar agar
  • 0.5 Kopje(s) water

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Vegan Mango Mousse Werkwijze

  1. Schil de mango's  en verwijder de pit.
  2. Doe de mango, suiker en kokosroom in uw blender en pureer deze helemaal fijn.
  3. Verwarm het kopje water en doe de agar agar erin.
    Roer tot het is opgelost.

    Doe het water met agar agar bij de gepureerde mango en kokosroom.
    2 tellen mixen.
  4. Giet het mengsel in een schaal of schaaltjes per persoon.
    En bewaar deze in de  koeling en wacht tot het stijf wordt.
    (ongeveer 3 /4 uur)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer