Vegan Mango Mousse
Heerlijk toetje met verse mango, kokosroom en agar agar.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 3 stuk(s) mango
- 1 Kopje(s) kokosroom (150ml)
- 2 eetlepel (s) riet suiker of agavesiroop
- 1 eetlepel (s) agar agar
- 0.5 Kopje(s) water
Voedingswaarde
(glutenvrij, lactose vrij)Vegan Mango Mousse Werkwijze
- Schil de mango's en verwijder de pit.
- Doe de mango, suiker en kokosroom in uw blender en pureer deze helemaal fijn.
- Verwarm het kopje water en doe de agar agar erin.
Roer tot het is opgelost.
Doe het water met agar agar bij de gepureerde mango en kokosroom.
2 tellen mixen. - Giet het mengsel in een schaal of schaaltjes per persoon.
En bewaar deze in de koeling en wacht tot het stijf wordt.
(ongeveer 3 /4 uur)
Blender Workshop