Marsepein

Heerlijk zoet deeg-achtig mengsel van amandelen en suiker.
Vaak worden er  creatieve mooie taarten of gebak mee versierd.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 23u

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 200 gram witte amandelen
  • 200 gram poedersuiker
  • 1 stuk(s) eiwit (witte deel van het ei)
  • 1 theelepel citroensap

Voedingswaarde

(vegetarisch, lactose vrij)

Marsepein Werkwijze

  1. Doe de amandelen in de blender en mix dit fijn.
  2. Voeg poedersuiker en eiwit toe en meng alles tot een goed geheel.
  3. Rol de marsepein in folie en leg het 12 uur in de koelkast.

    Voeg tijdens het mixen in de blender eventueel een natuurlijke kleurstof toe, voor een kleurtje! (zoals een paar gemalen bessen)
    Ook heel lekker om kaneel- of  cacao toe te voegen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer