Aardbeien Sinaasappel Yoghurtijs

Overheerlijk!
Zelf gemaakte yoghurtijs met vers fruit.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 3u

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 500 gram aardbeien
  • 1 stuk(s) sinaasappel
  • 300 mL yoghurt
  • 200 mL ongeklopte slagroom
  • 150 gram witte basterdsuiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Aardbeien Sinaasappel Yoghurtijs Werkwijze

  1. Hou een aantal mooie aardbeien achter om te garneren.
  2. Maak de aardbeien schoon en doe ze in de blender.
    Snijd sinaasappel door midden en knijp het sap eruit.
  3. De sinaasappelsap met suiker en yoghurt en slagroom toevoegen in de blender. Pureer helemaal fijn in ongeveer 20 seconden.
  4. Giet vervolgens het mengsel in een plastic bak  in de vriezer.
    Na een half uur het mengsel goed door roeren en na een uur weer herhalen.(dit voorkomt dat uw ijs gaat kristalliseren)

    Het ijs is na 3 uur klaar om gegeten te worden.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer