Warm Perensap met Vlierbloesem

Heerlijk fruitig warm drankje.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) peren
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 4 dL water
  • 2 stuk(s) vlierbloemen of 50 ml verdunde vlierbloesemsiroop

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Warm Perensap met Vlierbloesem Werkwijze

  1. Schil de peer en verwijder het klokhuis.
  2. Knijp het sap uit de citroen boven uw blender mengbeker.
    Voeg de peer en water toe en mix dit tot sap in een paar seconden.
  3. Giet het perensap in een pan en laat langzaam warm worden.
  4. Was heel voorzichtig de vlierbloesem schoon en voeg ze toe in de pan met perensap.
    (bloemhoofden naar beneden)
  5. Laat het 5 minuten heel zachtjes koken.
  6. Haal de vlierbloesem uit de pan en giet het warme perensap in theeglazen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer