Pesto Soepstengels

Om een heerlijke soep helemaal tot zijn recht te laten komen; serveer er dan zelf gemaakte pesto soepstengels bij.
Om je vingers bij af te likken!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 3m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 bosje basilicum
  • 3 tenen knoflook
  • 75 gram geraspte kaas
  • 50 gram pijnboompitten
  • 4 scheutjes olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch)

Pesto Soepstengels Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden (of gasstand 3)
  2. Snij de knoflook fijn en was de basilicum.
  3. De de pijnboompitten, basilicum, knoflook en kaas in uw blender.
    Voeg de olie toe en pureer helemaal fijn.
  4. Rol 1 plakje bladerdeeg uit tot ca. 18 x 12 cm
    (of meerdere, plakken bladerdeeg... je bent nu toch bezig)
  5. Smeer het deeg in met pesto.
  6. Snij het bladerdeeg in 8 lange repen.
  7. Pak de uiteinden van elke reep bladerdeeg en draai ze tegenover gesteld. (Voor  een spiraalvorm ; maar hoeft niet)
  8. Leg de repen deeg op bakfolie of aluminiumfolie en doe ze in de oven. (in het midden)
  9. Bak de soepstengels in ongeveer 10 minuten bruin.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer