Kervelsoep

Een heerlijke soep!
Deze soep is ongeveer een 1 minuut klaar.
Lekker, Vers en Gezond!

 

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Soepen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 takje(s) peterselie of selderij
  • 1 beetje prei (2 cm)
  • 1 stuk(s) Wortel (bospeen)
  • 1 stuk(s) gekookte aardappel
  • 15 gram boter
  • 1 stuk(s) soepblokje (groentebouillon of rundvlees)
  • 1 bosje kervel
  • 0.75 liter(s) kokend water
  • 1 scheutje room
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Kervelsoep Werkwijze

  1. Doe de selderijtakjes, de prei en worteltje in de blender.
    De deksel op de blender en met de pulse knop laat u de groenten een aantal keer "springen."
    Blender uitzetten.
  2. Voeg gekookte aardappelen, boter, bouillonblok, zout, peper en de kervel toe.
  3. Giet kokend water in de blender tot de ingrediënten net onder water komen te staan.
    Dus ongeveer tot de helft van uw beker.
    Doe de deksel weer op uw blender mix alles fijn in ongeveer 30 seconden.
  4. Giet de kervelsoep in een pan en verdun de soep 0,5 liter kokend water toe en een scheutje koffiemelk.
    Roer de  soep een keer door.
    U kunt de soep direct serveren.

    Door de gekookte aardappel wordt de soep gebonden.
    Nu hoeft u de overgebleven aardappel bij het avondeten niet meer weg te gooien;
    maar gaat die morgen gewoon in de soep.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer