Romige Kippensoep met Waterkers

Altijd genieten van een verse kop soep.
Deze soep kan zowel warm gegeten worden als koud.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Soepen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 3 personen ()

Recept

  • 2 eetlepel (s) boter
  • 1 stuk(s) ui (gesnipperd)
  • 200 gram bloemkool
  • 0.5 liter(s) kippenbouillon
  • 75 gram waterkers
  • 125 mL room

Voedingswaarde

(glutenvrij)

Romige Kippensoep met Waterkers Werkwijze

  1. Smelt de boter in een pan en fruit daarin de ui. (2 minuten)
  2. Voeg bouillon en bloemkool toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes door koken.
  3. Haal de pan van het vuur en voeg waterkers toe.
    Dit laat u ongeveer 5 minuten staan en roer een beetje door.
  4. De soep in de blender in uw blender en pureer tot helemaal glad is.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer