Veldsla met pijnboompittendressing
Deze dressing kan natuurlijk over iedere salade.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 2 personen ()
Recept
- 500 gram veldsla
- 2 stuk(s) tomaten
- 50 gram pijnboompitten
- 1 scheutje olie
- 2 eetlepel (s) azijn
- 1 eetlepel (s) verse dragon
- 1 scheutje citroensap
- 1 beetje zout en peper naar smaak
- 100 gram fetakaas in kleine stukken
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Veldsla met pijnboompittendressing Werkwijze
- Was de veldsla 2 of drie 3 keer tot het volledig zandvrij is.
- Doe de veldsla in een ondiepe slakom.
- Snij tomaten in stukjes en leg op de spinazie en strooi er feta kaas overheen.
- Bak de pijnboompitten even op in een pan.
- Vervolgens de pijnboompitten in de blender en voeg de dragon, geraspte citroensap, olie, azijn en wat zout en peper toe.
- Mix de ingrediënten tot alles goed fijn is.
Besprenkel de veldsla met de dressing.
Smakelijk!
Blender Workshop