Veldsla met pijnboompittendressing

Deze dressing kan natuurlijk over iedere salade.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 500 gram veldsla
  • 2 stuk(s) tomaten
  • 50 gram pijnboompitten
  • 1 scheutje olie
  • 2 eetlepel (s) azijn
  • 1 eetlepel (s) verse dragon
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 beetje zout en peper naar smaak
  • 100 gram fetakaas in kleine stukken

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Veldsla met pijnboompittendressing Werkwijze

  1. Was de veldsla 2 of drie 3 keer tot het volledig zandvrij is.
  2. Doe de veldsla in een ondiepe slakom.
  3. Snij tomaten in stukjes en leg op de spinazie en strooi er feta kaas overheen.
  4. Bak de pijnboompitten even op in een pan.
  5. Vervolgens de pijnboompitten  in de blender en voeg de dragon, geraspte citroensap, olie, azijn en wat zout en peper toe.
  6. Mix de ingrediënten tot alles goed fijn is.
    Besprenkel de veldsla met de dressing.
    Smakelijk!

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer