Knoflook Tomaatbrood
Dit is een heerlijk broodje bij een soep of als starter.
(i.p.v een broodje kruidenboter of pesto.)
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 0.5 stuk(s) brood of 1 hele stokbrood
- 1 stuk(s) knoflook (hele bol)
- 3 stuk(s) vleestomaten
- 3 scheutjes olijfolie
Voedingswaarde
(vegetarisch, lactose vrij)Knoflook Tomaatbrood Werkwijze
- Oven aanzetten op 180 graden.
- Snij het brood in plakken.
Doe de geschilde tenen knoflook met de tomaten en de olie in de blender.
Even laten pureren. - Giet het mengsel over het brood heen en smeer uit over het brood.
- 10 tot 15 minuten in de oven; dat ligt eraan hoe groot uw brood is.
(De knoflookadem kan je verhelpen met peterselie. (ook peterselie sap is zo gemaakt)
Blender Workshop